MENIU

Mircea Băsescu despre relaţia sa cu preşedintele: În calitatea mea de frate mai mic i-am făcut numai necazuri, dar el m-a iertat mereu

Foto: ziarulring.ro
Foto: rtv

Mircea Băsescu recunoaşte în exclusivitate pentru ziarul Ring că "i-a făcut numai probleme lui Traian Băsescu". Tot în ediţia de joi a cotidianului Ring, fratele mai mic al preşedintelui anunţă că îl va da în judecată pe Sorin Roşca Stănescu.

În ediţia de joi a ziarului Ring este publicat un interviu în exclusivitate cu Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu.

În cadrul interviului, fratele preşedintelui dezvăluie faptul că operaţiunea de descărcare a containerelor din portul Constanţa a fost supravegheată de către serviciile secrete.

"Nu firma mea s-a ocupat de descărcarea containerelor în portul Constanţa. Operaţiunea s-a desfăşurat sub atenta supraveghere a serviciilor secrete şi anunţ în premieră pe această cale că îl voi acţiona în instanţă pentru calomnie pe Sorin Roşca Stănescu", afirmă Mircea Băsescu.

Mircea Băsescu nu exclude posibilitatea de a fi fost atras în capcană în asocierile vehiculate în ultimul timp în presă.

"Nu exclud posibilitatea de a fi fost atras în capcană şi bănuiesc şi de ce", spune Mircea Băsescu.

Întrebat despre relaţia cu fratele său, Mircea Băsescu a recunoscut că i-a provocat numai necazuri lui Traian Băsescu.

"În calitatea mea de frate mai mic, i-am cauzat numai probleme fratelui meu, dar el m-a iertat de fiecare dată fără să fiu nevoit să-i cer scuze. Dar să ştiţi că este un om corect şi bun", declară Mircea Băsescu.

Citeşte şi

Cornel Purcărea, fost şef Romagro: Mircea Băsescu a descărcat containerele cu armament, dar nu ştia ce se afla în ele