MENIU

Mircea Băsescu a ştiut ce semnează, susţine unul dintre acţionarii firmei de armament

Foto evz.ro
Geamănu: Firma şi-a schimbat doar denumirea, nu şi domeniul de activitate

Cristian Geamănu, unul dintre acţionarii firmei DESINTCO SRL, îl contrazice pe Traian Băsescu. Geamănu susţine că Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, a ştiut foarte bine ce a semnat în momentul în care a devenit acţionar al firmei de armament DESINTCO SRL.

''Mircea Băsescu a ştiut ce semnează, cu o mică diferenţă, că s-a schimbat denumirea societăţii. Societatea are acelaşi domeniu de activitate, aceiaşi acţionari, acelaşi statut, acelaşi act constitutiv'', a declarat în emisiunea Realitatea te priveşte, Cristian Geamănu, unul dintre acţionarii firmei DESINTCO SRL.

Cristian Geamănu a mai spus că a făcut afaceri, în valoare de 25 de milioane de dolari, şi cu Traian Băsescu, pe când acesta din urmă se afla la conducerea Ministerului Transportului. 

Traian Băsescu a declarat recent în staţiunea Eforie Sud, că există mai multe inadvertenţe în ceea ce priveşte firma la care fratele său, Mircea Băsescu, este acţionar, explicând că fratele său a semnat pentru o firmă, dar s-a înregistrat altă firmă.

 

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu armament Mircea Băsescu