MENIU

Miniştrii PSD aveau demisiile scrise şi semnate de acum două zile

Foto: NewsIn

Miniştrii PSD aveau demisiile scrise şi semnate. Liderii PSD au anunţat ieri că vor demisiona în bloc la 30 de minute de la semnarea de către preşedintele Băsescu a decretului de revocare din funcţie a ministrului Dan Nica.

"Demisia este scrisă şi semnată din clipa în care s-a luat decizia în CEx. Asta e doar o problemă formală. Ce se va decide în continuare, pe baza disciplinei de partid, noi vom face", a spus Marian Sârbu.  

Dan Nica a anunţat miercuri că miniştrii PSD sunt hotărâţi să plece din Guvern în 30 de minute de la semnarea decretului de revocare a sa din funcţia de ministru al Internelor şi de vicepremier.

 
Dan Nica: Preşedintele Traian Băsescu mi-a sugerat demisia


Ministrul Dan Nica şi preşedintele Traian Băsescu au discutat miercuri aseară timp de 10 minute la Cotroceni. Invitat apoi în emisiunea "Ora de Foc" de la Realitatea TV, ministrul Dan Nica a declarat că cel care trebuie să îşi dea demisia în acest moment este Emil Boc.

"M-a chemat, am avut o discuţie, mi-a sugerat demisia. I-am spus că nu iau în calcul această variantă. Cel care trebuie să îşi dea demisia este Emil Boc. Cel care a venit cu cele două minciuni ar trebui să îşi dea demisia. Eu, ca să pot să demisionez, ar trebui să fi făcut ceva", a declarat Nica.