MENIU

Milan Jovanovic spune că Serbia s-ar mulţumi şi cu un egal în meciul cu România

Foto: psv.theoffside.com

Atacantul sârb Milan Jovanovic, de la Standard Liege, a declarat joi, la sosirea în România, că naţionala Serbiei s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în meciul de sâmbătă, pe care îl consideră derby-ul Grupei a 7-a preliminare.

"Va fi un meci dificil, cred că este derby-ul grupei. Ştim că România are o echipă puternică. Îi ştiu pe Raţ şi pe Marica de la Şahtior. Va fi o partidă specială şi vrem să luăm cel puţin un punct din acest meci. Un punct nu este de ajuns pentru România, dar pentru noi este bun. Încercăm să nu pierdem", a declarat Milan Jovanovic, joi seară, la sosirea pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

În schimb, Marco Pantelic, colegul lui Maximilian Nicu de la Hertha, a declarat că naţionala sa va face tot posibilul pentru a obţine victoria în meciul de sâmbătă. "Pentru noi este mai uşor, pentru că suntem liderii grupei. Ambele echipe au jucători de valoare, dar noi vom încerca să câştigăm. Dacă noi câştigăm mereu, celelate echipe nu vor mai avea şanse de calificare", a spus Pantelic.

Referitor la Nicu, Pantelic a spus: "Îi ştiu secretele, jucăm împreună de mult timp. Nu este un jucător spectaculos ca Mutu, dar este un jucător de grup foarte bun".

Jucătorul sârb a mai spus că ar fi încântat dacă Franţa ar remiza cu Lituania, în celălalt meci din Grupa a 7-a: "Aş vrea ca Lituania să nu piardă cu Franţa. Pentru noi ar fi bun un egal în acest meci".

Naţionala Serbiei a sosit cu un charter, joi seară, la Constanţa şi s-a cazat la Hotelul Vega din Mamaia.
Partida dintre România şi Serbia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, va avea loc sâmbătă, de la ora 20:45, la Constanţa, pe stadionul Farul.
Mai multe articole despre:
România Serbia naţionala