MENIU

Mihai Stoichiţă: Nu sunt supărat pe jucători că au ratat, ci i-am pupat că au ajuns în situaţii de a marca

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat după finalul meciului cu FC Braşov, scor 0-0, din etapa a 8-a a Ligii I, că nu este supărat pe jucătorii lui, deşi aceştia au ratat din situaţii incredibile.

"Sper s-o ţinem tot aşa în continuare. Nu sunt supărat pe elevii mei că au ratat, ci i-am pupat că au ajuns până în situaţiile de a marca. Mă bucur că lumea spune că am creat o echipă ofensivă. Sunt sigur că suporterii ne vor iubi", a declarat Mihai Stoichiţă.

Stoichiţă a făcut şi pe doctorul în cazul accidentării lui Tănase, spunând că acesta va sta cam şapte zile, după câte "miroase" el: "Tănase va face luni un nou control. După ceea ce miros eu, cred că va sta cam şapte zile departe de gazon".

Antrenorul Stelei aşteaptă un succes joi, la Twente, în cea de-a doua etapă a fazei grupelor Europa League.

"Voi merge să câştig şi meciul de la Twente, pentru că Steaua îşi propune mereu victoria. Nici nu mai ţin minte care a fost ultimul meu meci în cupele europene ca antrenor în Ghencea. În Europa League ne va fi mai uşor ca în Champions League, pentru că întâlnim formaţii de nivelul nostru. Le dorim succes şi celorlalte formaţii din cupele europene", a încheiat Stoichiţă.

FC Braşov şi Steaua au remizat, scor 0-0, în etapa a 8-a a Ligii I, după un meci spectaculos, cu numeroase ocazii de gol.