MENIU

Mihai Stoica spune că Unirea ar fi jucat corect cu Steaua indiferent de decizia TAS

Foto: NewsIn

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat joi că formaţia sa ar fi jucat corect în ultima etapă, în meciul cu Steaua, indiferent de decizia pe care ar fi anunţat-o TAS în cazul depunctării lui FC Timişoara.

"Unirea Urziceni juca ultima etapă corect indiferent de decizia care se lua. Cu tot respectul pe care îl port Stelei, meciul va fi pe viaţă şi pe moarte. Avem nevoie de un rezultat de egalitate împotriva Stelei", a declarat Mihai Stoica, la GSP TV.

Oficialul liderului a mai spus că nu ar fi crezut niciodată că Unirea Urziceni va câştiga la Timişoara şi a precizat că nu ia în seamă oferta lui Becali, care vrea să-i pună echipei sale la dispoziţie gratis stadionul Steaua pentru meciurile din Liga Campionilor. "Nu reprezintă o prioritate pentru noi să jucăm în Ghencea", a spus Stoica.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat joi, printr-un comunicat, că a amânat anunţarea deciziei în cazul depunctării clubului FC Timişoara până la data de 11 iunie, la cererea clubului bănăţean. TAS comunicase iniţial că va anunţa respectiva decizie cel târziu la data de 5 iunie.

Ultima etapă a acestei ediţii de campionat se va disputa la data de 10 iunie, iar decizia urmează să fie făcută publică la o zi după.
Mai multe articole despre:
Steaua TAS FC Timişoara decizia