MENIU

Mihai Stoica: Am avut şansă, în repriza a doua am fost complet depăşiţi

Foto: NewsIn

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a admis că echipa sa a câştigat cu şansă meciul cu FC Vaslui şi că ialomiţenii au fost "depăşiţi la toate capitolele în repriza secundă a partidei disputate, marţi, în etapa a 26-a a Ligii I.

"Am avut şansă, pentru că în repriza a doua am fost depăşiţi la toate capitolele de adversarii noştri. Am reuşit o victorie mare, care ne duce la 9 puncte de Vaslui şi la 8 de Rapid", a spus Stoica, felicitându-i în special pe jucătorii din compartimentul defensiv.

"Mai e mult, iar programul nostru este infernal. Jucăm împotriva tuturor echipelor mari, în afară de Rapid. Din păcate, nu suntem obişnuiţi să jucăm atât de des din trei în trei zile. Dacă vom juca la fel cum am jucat în repriza a doua a meciului de astăzi, n-avem nici o şansă", a precizat Stoica, la GSP TV.

De cealaltă parte, patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, consideră că a juca din trei în trei zile nu este o scuză pentru echipa sa şi pentru fotbaliştii profesionişti, în general. Oficialul vasluian a subliniat că evoluţia unora dintre jucători l-a nemulţumit şi a făcut referire în special la fundaşul Gabriel Cânu. "Unii cred că vor deveni piese de muzeu, de antichităţi. M-a nemulţumit Cânu, el nu mai joacă de trei meciuri încoace. El juca precum la teatrul Balşoi din Moscova, că la Vaslui n-avem aşa ceva. Eu i-am spus că pe mine nu mă poate păcăli un fotbalist. Este foarte bine plătit, dar vom întoarce foaia. Nu mi-a plăcut lentoarea echipei din prima repriză, iar acest lucru a plecat de la linia de fund", a spus finanţatorul Vasluiului", a spus Adrian Porumboiu.

Unirea Urziceni s-a impus, cu scorul de 1-0, marţi, în faţa formaţiei FC Vaslui, în etapa a 26-a a Ligii I.

Mai multe articole despre:
Liga I Unirea Urziceni Mihai Stoica Etapa a 26-a