MENIU

Mihai Onicaş i-a cerut lui Moş Crăciun titlul pentru Steaua

Stelistul Mihai Onicaş s-a întâlnit cu Moş Crăciun / Foto: RTV
Mihai Onicaş i-a cerut lui Moş Crăciun titlul pentru Steaua

De Sărbători, Mihai Onicaş şi-a văzut visul cu ochii. Stelistul s-a întâlnit cu Moş Crăciun şi i-a cerut acestuia să-i împlinească cea mai mare dorinţă: să câştige în 2010 titlul cu Steaua.

Mihai Onicaş a vrut să-l cunoască personal pe Moş Crăciun şi să-l roage să aducă titlul în Ghencea anul viitor. Stelistul l-a găsit cu greu pe Moş şi a ţinut să-l impresioneze de la început, cântându-i un colind.

Plăcut surprins de tânărul fotbalist, Moş Crăciun i-a făcut acestuia o promisiune: \"O să încep de acum să fac minunea, ca să ia Steaua campionatul\", a spus Moş Crăciun, care a mărturisit apoi că este stelist. \"De la Moşul îmi doresc în primul rând sănătate şi familiilor, şi tuturor, şi titlul, pentru că merităm\", a spus Onicaş.

Mijlocaşul de 19 ani al Stelei s-a născut şi a crescut la Cluj şi petrece fiecare Crăciun în sânul familiei.

\"Când îl aşteptam pe Moş Crăciun, tot timpul mă puneam lângă brad pe o canapea şi mama lăsa puţin geamul deschis şi spunea că dacă mă pun să dorm vine Moşul. Tot timpul mă uitam la ceas să văd cât mai este până să vină moşul, nu reuşeam să adorm, aveam emoţii\", povesteşte Onicaş.

Pentru Mihai Onicaş părinţii şi bunicii sunt întotdeauna pe primul loc. Internaţionalul de tineret se emoţionează când vorbeşte despre familia sa. \"M-au ajutat foarte mult şi ei, şi bunicii mei. În clipele grele nimeni nu te ajută şi nu te sprijină mai mult decât părinţii\", a spus tânărul stelist.

Mihai Onicaş s-a despărţit cu greu de Moş Crăciun, dar i-a promis acestuia că va reveni şi anul viitor.