MENIU

Mihaela Rădulescu: Elan m-a dat afară din locuinţă într-o criză alcoolică

Foto: realitatea.net

Mihaela susţine că Elan a dat-o luni seară afară din casă cu tot cu fiul ei, dar avocata miliardarului mărturiseşte că, de fapt, vedeta a provocat scandalul în timp ce-şi strângea bagajele şi că Elan n-a facut altceva decât să cheme poliţia, sunând la 112!

"Am locuit mereu cu copilul meu, până când fostul meu soţ, Elan Schwartzenberg, într-o criză alcoolică la care au fost martori membri ai familiei mele cât şi alte persoane, ne-a dat afară din locuinţa de la Izvorani, noaptea.", susţine vedeta de televiziune.

"Ne-am mutat la hotel pentru ca fostul meu soţ nu ne oferă o locuinţă mie şi copilului nostru şi nu doreşte să facă nici măcar partajul pe care l-ar face orice bărbat cu caracter, darămite un milionar. De asemenea, exista şi un alt aspect care ne impiedică să mai locuim la Izvorani, în casa în care s-a născut şi a crescut copilul nostru, o proprietate de 5.000 de m2, în care locuiesc acum Elan şi o familie care a contribuit la dorinţa mea de a pleca de acolo cât mai repede", a adăugat Mihaela Rădulescu.

CITEŞTE MAI MULT ÎN CANCAN