MENIU

Michelle Obama şi-a făcut creatorul de modă celebru

Foto: dailymail.co.uk

A devenit celebru după ce Michelle Obama i-a purtat rochia. Jason Wu este acum unul dintre cei mai căutaţi designeri haut couture din New York, după ce soţia preşedintelui a ales creaţia lui pentru seara în care Barack Obama sărbătorea victoria în alegeri.

Tânărul american de origine taiwaneză, în vârstă de 26 de ani, a avut norocul să fie unul dintre creatorii desemnaţi pentru a crea rochia pe care viitoarea Primă Doamnă avea să o poarte în seara victoriei. Faptul că Michelle, cunoscută pentru nonconformismul său şi dorinţa de noutate, a ales creaţia sa, a constituit cel mai frumos compliment, mărturiseşte Jason.

Creatorul a explicat: "Mâncam pizza alături de prieteni şi ne uitam la televizor în noaptea inaugurării. Am fost atat de emoţionat când am văzut-o pe doamna Obama purtând rochia mea. Am fost copleşit, şi mi-a plăcut să asist şi eu la acest moment istoric".

Iată de ce numele lui Jason Wu stă acum alături de cel al marilor creatori cu ocazia săptămânii modei la New York, unde şi-a prezentat colecţia de toamnă-iarnă 2009. El a ales ca sursă de inspiraţie desenele artistului care a ilustrat cărţile cu literatură fantastică din perioada victoriană. În ceea ce priveşte paleta coloristică, Jason a optat pentru galben, roşu mahon, gri şi violet, reuşind să imprime creaţiilor sale o notă de mister, eleganţă şi feminitate stranie.

Mai multe articole despre:
rochie designer Michelle Obama creator de modă