MENIU

Michelle Obama a acordat primul ei interviu televizat postului ABC

Foto: RTV

Are grijă de cele două fetiţe ale sale ca orice mamă din lumea asta. Când nu îi mai ajung mâinile şi timpul, cere ajutorul bunicii. Sunt dezvăluirile lui Michelle Obama, prima Doamnă a Americii, făcute la postul ABC, în primul interviu televizat după mutarea la Casa Albă.

Înainte de toate, rămâne mamă şi soţie - este mărturisirea lui Michelle Obama. Prima doamnă a Americii mai spune că cele două fiice, Malia, de 10 ani, şi Sasha, în vârstă de 7 ani, s-au adaptat perfect vieţii de la Casa Albă, în doar două luni.  

''Cred că le este foarte bine, pentru că am reuşit să păstrez un echilibru. Am, ce-i drept, un program încărcat, dar tot mai am timp să ajung acasă să le ajut la teme şi să fiu trează când pleacă ele la şcoală şi să merg la şedinţele cu profesorii şi să fac toate acele lucruri pe care un părinte e important să le facă'', a precizat Michelle Obama.

Michelle Obama mai povesteşte că prietenii de familie i-au trecut deja pragul noii case. Şi că au avut loc şi mici accidente.

''Am avut câţiva musafiri care au spart câte ceva, dar nu copiii. Şi ştiu ei bine cine sunt'',  a spus prima doamnă a SUA. 

Michelle Obama mărturiseşte că ea şi soţul ei sunt foarte fericiţi, pentru că, după doi ani lungi de campanie, pot în sfârşit să ia cina împreună, în fiecare seară.

Mai multe articole despre:
Casa Albă interviu Michelle Obama