MENIU

Michael Jackson intenţiona să lucreze la următorul film din seria "Spiderman"

Foto: dulapiorul.com

Mare iubitor al personajelor din benzile desenate, Michael Jackson ar fi vrut să lucreze la următoarea peliculă din seria "Spiderman", a declarat Stan Lee, creatorul celebrului personaj de desene animate, citat de presa britanică.

"Nu ştiu sigur dacă ar fi vrut să producă filmul sau să interpreteze personajul principal. El a crezut că de la mine trebuie să obţină drepturile, dar i-am spus că acestea nu-mi mai aparţin", a adăugat creatorul de benzi desenate.

Potrivit lui Lee, Michael Jackson plănuia, la sfârşitul anilor '90, achiziţionarea companiei Marvel, cea care deţine drepturile de proprietate asupra personajului Spiderman, dar negocierile au eşuat. Stan Lee, în vârstă de 86 de ani, este un desenator cunoscut în rândul creatorilor de benzi desenate, lucrările sale stând la baza unor animaţii ca "Fantastic Four", "X-Men", "Hulk" sau "Daredevil".

Michael Jackson, care a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, era un mare fan al lui Spideman şi a altor personaje de benzi desenate. În luna februarie a acestui an, când era deja în impas financiar, megastarul a scos la licitaţie statui cu Batman, Spiderman şi Superman din colecţia sa personală. Colecţia sa includea şi un costum de cauciuc fabricat pe mărimea sa, care îl întruchipa pe Batman.
Mai multe articole despre:
film Michael Jackson benzi desenate spiderman