MENIU

Michael Jackson, în flăcări. Imagini în premieră cu accidentul regelui pop, din 1984, au fost date publicităţii

Foto: Realitatea TV
Imagini terifiante cu Michael Jackson în timpul filmărilor unei reclame au fost date publicităţii în premieră de revista americană US Weekly.

Imagini terifiante cu Michael Jackson în timpul filmărilor unei reclame au fost date publicităţii în premieră de revista americană US Weekly. Incidentul, petrecut în urmă cu 25 de ani, este potrivit presei de peste ocean, începutul dependenţei de calmante a megastarului.

Filmarea a avut loc pe 27 ianuarie 1984 la Los Angeles. Michael Jackson era personajul principal al unui spot publicitar pentru o renumită companie de băuturi răcoritoare. Totul a mers strună până la dubla a şasea. Efectele pirotehnice s-au activat mai devreme şi i-au aprins părul artistului. Acesta şi-a continuat dansul fără să-şi dea seama în ce primejdie se află. A realizat abia când oamenii din platou s-au năpustit asupra sa.

Imaginile nu au fost făcute publice niciodată până miercuri, atunci când revista US Weekly le-a obţinut în exclusivitate. Michael a suferit arsuri de gradul doi şi trei pentru care a apelat la chirurgia plastică. US Weekly susţine că acela a fost momentul în care s-a declanşat dependenţa lui de clamante şi obsesia pentru operaţii estetice.

Cât priveşte ancheta asupra morţii megastarului, poliţia din Los Angeles a recunoscut că nu exclude ipoteza omuciderii. Agenţia Federală Antidrog verifică deja cum a ajuns Michael Jackson să intre în posesia Propofolului, un anestezic interzis în afara spitalelor. În vizor este medicul personal al artistului, Conrad Murray, aflat alături de el în ultimele clipe de viaţă.