MENIU

Michael Jackson a fost ucis, susţin surse din poliţia Los Angeles

Foto: kniazeu.by.ru

Institutul de medicină legală din Los Angeles va face publice rezultatele autopsiei lui Michael Jackson săptămâna viitoare, iar cauza decesului va fi, mai mult ca sigur, omuciderea, susţin surse din poliţia oraşului, informează tmz.com.

Potrivit schiţei raportului de autopsie şi a dovezilor clare existente, alte cauze în afara omuciderii, printre care decesul natural sau accidental, supradoza accidentală şi sinuciderea, au fost excluse.

Sursele citate mai spun că rezultatele autopsiei vor fi anunţate după primirea rapoartelor toxicologice de la un consultant extern al institutului.

Presa a scris, în ultimele săptămâni, că poliţia din Los Angeles a tratat decesul lui Michael Jackson ca pe un caz de omucidere şi a emis multiple mandate de percheziţie, cel mai recent fiind pentru cabinetul medical al medicului Conrad Murray. Medicul este investigat ca fiind persoana care i-a administrat lui Michael Jackson puternicul medicament anestezic Propofol, în ziua în care a murit megastarul.

Potrivit surselor citate, medicul legist şi departamentul de poliţie din Los Angeles au dovezi semnificative că inima lui Michael Jackson a încetat să bată din cauza Propofol-ului.

Michael Jackson a murit la 25 iunie, la domiciliul său din Los Angeles, în urma unui stop cardiac. Autorităţile aşteaptă rezultatele analizelor toxicologice pentru a determina cauza exactă a morţii. Potrivit unor surse, în locuinţa din Los Angeles unde a murit megastarul au fost găsite mai multe medicamente sedative şi anestezice.

Mai multe articole despre:
deces crimă Michael Jackson Propofol