MENIU

Michael Jackson a fost ucis de cei doi medici ai săi, spune jurnalistul Ian Halperin

Foto: www.walyou.com

Autorităţile americane intenţioneză să-i cerceteze pe cei doi medici ai lui Michael Jackson sub acuzaţia de omor cu premeditare, a anunţat jurnalistul Ian Halperin.

Dacă la începutul anului, Halpelin scris că megastarul mai are de trăit şase luni din cauza problemelor de sănătate, acum jurnalistul lansează alte speculaţii, care se bazează pe declaraţia La Toyei Jackson. Aceasta este convinsă că Michael Jackson a fost ucis de trei persoane din anturajul său, care urmăreau să obţină foarte mulţi bani de pe urma decesului regelui pop. Este vorba despre cei doi medici ai artistului, Conrad Murray şi Arnold Klein, şi o a treia persoană care i-a procurat lui Michael Jackson anestezicul Propofol. 

La începutul săptămânii, medicii legişti, implicaţi în anchetă, au făcut public motivul decesului regelui muzicii pop: o supradoză cu ser anestezic, numit Propofol. 

Medicamentul are o acţiune rapidă şi este folosit în anestezia generală.

Anchetatorii au anunţat că la reşedinţa lui Michael Jackson au fost găsite flacoane cu Propofol, un suport pentru perfuzii şi un tub cu oxigen. Mai multe dovezi indică faptul că această substanţă i-a fost administrată megastarului cu doar câteva zeci de minute înainte ca acesta să intre în stop cardio-respirator. 

Vedeta muzicii pop Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Moartea s-a produs în perioada în care se pregătea pentru seria de concerte pe care urma să le susţină la Londra, începând cu 13 iulie.