MENIU

Mexic: Mai multe meciuri din competiţia internă se vor disputa fără public din cauza gripei porcine

Foto: Fox News

Secretarul general al Federaţiei Mexicane de Fotbal (MFF), Decio de Maria, a anunţat, marţi că următoarea etapă din competiţia internă, programată în weekend, se va juca cel mai probabil fără spectatori în tribune din cauza epidemiei de gripă porcină, informează "The Telegraph".

"Ideea e să oprim accesul publicului la un număr cât mai mic de partide, dar dacă situaţia o va cere, atunci toate cele nouă meciuri ale etapei se vor disputa fără spectatori în tribune. Trebuie să ţinem cont de siguranţa şi sănătatea jucătorilor, oficialilor şi a fanilor", a spus De Maria.

De asemenea, CONCACAF, forul fotbalistic din America de Nord, Centrală şi zona Caraibelor, a amânat a doua manşă a finalei Ligii Campionilor, care trebuia să aibă loc miercuri, la Cancun, între echipele mexicane Cruz Azul şi Atlante.

Altfel, autorităţile din Mexic au anunţat miercuri că numărul persoanelor decedate din cauza gripei porcine a depăşit cifra 100, iar numărul bolnavilor puşi sub observaţie a crescut de la 1.324 la 1.614.
Mai multe articole despre:
stadion Mexic competiţie gripă porcină