MENIU

Mesajul cinic al lui Vladimir Putin de 8 Martie. Nicio vorba pentru mamele și soțiile îndurerate

Președintele Vladimir Putin a transmis un mesaj de Ziua Internațională a Femeii. În ciuda sutelor de mii de mame, soții și surori care au rămas fără copii, soți sau frați, liderul de la Kremlin n-a transmis niciun cuvânt de consolare. În schimb, și-a arătat respectul pentru femeile din armată care luptă acum în Ucraina


"Dragile noastre femei, vă felicit din toată inima de Ziua Internațională a Femeii. Ziua aceasta este sărbătorită în multe state, dar pentru Rusia este întotdeauna o zi plină de căldură și cu cele mai bune, luminoase și sincere sentimente, pentru că respectul sublim pentru o femeie și pentru o mamă este o valoare necondiționată, transmisă din generație în generație. (...) Admirație pentru mame, bunici, surori, soții, fiice, iubite care se străduie să îi facă fericiți pe cei iubiți. (...) Vreau să felicit separat femeile din armată care au ales pentru ele ca cea mai înaltă misiune este să protejeze patria," a afirmat Putin în mesajul prilejuit de Ziua Internațională a Femeii. 

 

 

 

Liderul rus a trasmis mesajul de la Kremlin având în fundal o statuie a împărătesei Ecaterina cea Mare, la fel ca și anul trecut.

 

La momentul respectiv, imediat după declanșarea invaziei în Ucraina, Putin chiar a citat-o pe Ecaterina cea Mare în discursul de 8 martie: "Îmi voi apăra țara mamă cu vocea, cu scrisul, dar și cu sabia, atât timp cât voi fi în viață".

 

 

 

Mai multe articole despre:
putin mesaj 8 martie kremlin razboi ucraina vaduve