MENIU

Mel C., primele fotografii ale micuţei Scarlet

Foto: hellomagazine.com

Mel C., cea mai discretă dintre fostele membre ale trupei britanice Spice Girls, a acceptat să participe la o şedinţă foto, alături de fiica sa, Scarlet, potrivit revistei Hello!.

În urmă cu trei săptămâni, cântăreaţa Mel C. a devenit mamă pentru prima dată. Micuţa Scarlet Starr a cântărit, la naştere, 4,08 kilograme. Fosta Spice Girls este cea din urmă componentă a trupei, care se bucură de statutul de mamă. Fostele colege de scenă, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton şi Mel B. nu au întârziat să-i trimită proaspetei mămici cele mai bune urări.

"Mă bucur foarte mult pentru Melanie şi iubitul ei, Thomas. Sunt sigură că vor fi nişte părinţi extraordinari şi abia astept să o cunosc pe micuţa Scarlet peste câteva săptămâni când voi ajunge la Londra.", a declarat pentru revista Hello!, Victoria Beckham.

Geri Halliwell a dezvăluit că fiica sa Bluebell, le aduce noroc femeilor care îşi doresc un copil. "Cinci prietene care s-au jucat cu Bluebell, printre care şi Mel C., mi-au spus că fiica mea le-a purtat noroc. Sporty Spice a rămas însărcinată, după ce am încheiat turneul Spice Girls.", a povestit Geri.

Mai multe articole despre:
fotografii Victoria Beckham Geri Halliwell Mel B.