MENIU

Megan Fox atacată de foştii colegi de pe platoul "Transformers": "E proastă şi insuportabilă"

Foto: dailymail.co.uk
Foto: meganfox.com
Foto: meganfox.com
Foto: meganfox.com
Foto: meganfox.com
Foto: meganfox.com
Foto: meganfox.com

Se pare că furia unor foşti colegi de muncă îţi poate aduce foarte multe neplăceri. Asta este lecţia pe care a învăţat-o şi superba actriţă Megan Fox după ce l-a criticat pe regizorul filmelor "Transformers".

Într-un interviu recent, Megan Fox a spus despre regizorul Michael Bay că acesta încearcă să fie foarte dur pe platou, dar în viaţa reală e foarte simpatic pentru că nu se descurcă în situaţiile sociale. Totuşi, Megan a simţit nevoia să sublinieze că regizorul e un adevărat "Hitler" la filmări.

Această comparaţie i-a scos din sărite pe câţiva dintre foştii colegi de la filmări ai lui Megan. Aceştia, care ştiu că Megan Fox a fost scoasă din anonimat de regizorul pe care acum l-a făcut de râs prin declaraţiile sale, au decis să-i dea un răspuns pe măsură.

O scrisoare deschisă a fost suficientă pentru ca aceştia să-şi verse toate ofurile despre diva brunetă. "Oau! O a doua Angelina Jolie. Dar stai! Megan nu e o a doua Angelina pentru că Angelina e o profesionistă. Ceea ce nu se compară cu experienţa dureroasă de a lucra cu o proastă ca Megan", se arată în scrisoare.

De asemenea, foştii colegi au dezvăluit că Megan Fox nu ştia să-şi salute colegii de pe platou, motiv pentru care nimeni nu o mai saluta, că avea aere de mare divă deşi nu are talent ca actriţă. Colegii au mai continuat spunând că Megan nu îşi imaginează că actriţa ştie cine a fost Hitler şi îi sugerează ca posibilă carieră de viitor un loc în industria porno.

Vedeta nu a comentat această scrisoare anonimă şi profund jignitoare, dar regizorul care a pornit fără voia lui întregul scandal a luat atitudine. Michael Bay a declarat că afirmaţiile şocante fac parte din farmecul lui Megan Fox şi că nu s-a supărat pe ea.

Vezi aici GALERIE FOTO cu superba actriţă.

Mai multe articole despre:
scandal actriţă Transformers Megan Fox Michael Bay