MENIU

McStay: Eliminarea lui Kapetanos nu a fost un avantaj pentru noi

Foto: www.nemzetisport.hu

Antrenorul lui Ujpest, Willie McStay, a declarat, joi, după meciul pierdut în faţa Stelei, scor 0-2, că eliminarea lui Pantelis Kapetanos, în minutul 42, a făcut mai mult rău echipei sale, care a pierdut meciul şi din cauza faptului că a căzut fizic în repriza a doua.

"Am o echipă bună, care a crescut mult de când am preluat-o. Am schimbat sistemul de joc, dar meciul a fost foarte greu. Nu a fost un avantaj pentru echipa mea eliminarea atacantului Stelei. Într-un fel, au fost două jocuri, deoarece în repriza secundă s-a schimbat totul, mai ales pentru că am căzut fizic", a spus McStay.

Scoţianul a mai declarat că trebuie să lucreze mult la psihicul elevilor săi în vederea meciului retur: "Pentru retur trebuie să ne pregătim foarte bine, mai ales din punct de vedere mental. Regret că am avut prea puţin timp să pregătesc meciul, dar acum mai am la dispoziţie alte şapte zile pentru a îmbunătăţi prestaţia noastră. S-au făcut greşeli, care s-au dovedit decisive, dar în ciuda acestora am jucat destul de bine".

Steaua s-a impus, joi, pe teren propriu, în faţa formaţiei ungare Ujpest Budapesta, scor 2-0, prin golurile marcate de Surdu (46) şi Stancu (72), într-un meci din prima manşă a turului 2 preliminar din Liga Europa. Partida retur se va disputa la 23 iulie, la Budapesta.
Mai multe articole despre:
Steaua Europa League Ujpest Willie McStay