MENIU

Massimo Pedrazzini: Îmi pare rău că muncim mult şi nu obţinem nimic

Foto: NewsIn

Antrenorul secund al Stelei, Massimo Pedrazzini, a declarat după înfrângerea cu FC Braşov, scor 0-1, că este foarte dezamăgit de rezultat şi nu îşi explică evoluţia jucătorilor din timpul meciului, deşi la antrenamente muncesc foarte mult.

"Suntem foarte dezamăgiţi de înfrângere. Nu a fost un meci extraordinar, a fost unul dur. Îmi pare rău că muncim mult şi nu obţinem nimic. Băieţii fac sacrificii, muncesc mult la antrenamente, dar în timpul meciului se întâmplă ceva. E un moment greu pentru noi, dar trebuie să mergem mai departe, să muncim şi să avem mai multă încredere posibilităţile noastre", a afirmat Pedrazzini la conferinţa de presă.

Italianul încă mai crede în şansa Stelei la titlul de campioană, ţinând totodată să laude jocul Braşovului.

"Mai sperăm la titlu, încă mai sunt 15 meciuri şi multe puncte de luat. Dar trebuie să ne gândim la victorie la fiecare meci şi apoi să vorbim de titlu. Sigur, acum nu am făcut un joc strălucit. Până la pauză nu au fost ocazii, iar în repriza a doua am început mai bine şi până să dea gol Braşovul, am avut cea mai mare ocazie. Braşovul a jucat foarte bine, este o echipă bună. Nu am avut în faţă o echipă slabă, ci una care ne-a pus în dificultate", a mai spus Pedrazzini.

FC Braşov a învins pe teren propriu, Steaua, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 19-a a Ligii I, iar roş-albaştrii rămân cu o singură victorie în ultimele 11 jocuri din Liga I.