MENIU

Marius Stan susţine că Becali strică seara ceea ce contruieşte ziua

Foto: www.onlinesport.ro

Supărat că Gigi Becali l-a vorbit de rău pe Szekely, şeful Oţelului, Marius Stan, îl acuză pe patronul stelist că strică seara ce construieşte ziua. Stan ar vrea să-l aducă pe Szekely cu împrumut la Galaţi, însă Argăseală nici nu vrea să audă.

Lui Gigi Becali i s-a pus acum pata pe Szekely, însă de la Galaţi, Marius Stan îi reaminteşte şefului stelist că în vară, fotbalistul era dorit de toate echipele mari din Liga I. Stan îl sfătuieşte pe Lăcătuş să-l folosească pe Szekely şi la jocul cu Poli Iaşi.

"Dacă Szekely rămânea la noi era sigur la naţională. Gigi vorbeşte  prea mult e ca meşterul Manole, ce construieşte ziua strică seara. Pe Szekely îl vrem şi împrumut avem o datorie morală pentru el", a declarat Marius Stan.

Steliştii nu-l dau pe Szekely cu împrumut la Galaţi, dar nici nu-l ţin la prima echipă. Îl vor trimite pe fotbalist la munca de jos, în Liga a 3-a.

"Nu s-a pus problema, nu va ajunge la Oţelul Galaţi, trebuie folosit şi la echipa a doua pentru a juca", a afirmat Valeriu Argăseală.