MENIU

Marius Niculae: "Am arătat că meciul din Cupa României a fost un accident"

Foto: NewsIn

Atacantul lui Dinamo, Marius Niculae, a declarat, duminică, după meciul cu FC Timişoara, scor 3-1, că roş-albii au demonstrat că înfrângerea din Cupa României a fost un accident şi consideră că partida cu Unirea Urziceni, din etapa viitoare, va decide campioana României.

"Cred că azi am demonstrat că suntem mai buni decât timişorenii, iar meciul din Cupă a fost doar un accident. Încă nu sărbătorim nimic, pentru că mai avem un meci foarte greu la Urziceni, care acum e singura noastră contracandidată. Cred că în acel meci se va decide campioana în proporţie de 80 la sută. Cred că nici Timişoara nu e ieşită din luptă, cu cele 6 puncte reintră în calcule", a spus Niculae.

Referitor la faptul că l-a lăsat pe N'Doye să bată lovitura de pedeapsă din minutul 49, deşi el era cel desemnat să execute, Niculae a afirmat: "De vreo 7 meciuri mă roagă să îl las şi pe el să bată un 11 metri. Dăduse deja un gol şi a zis că vrea să îl dea şi pe al doilea. Sincer să fiu, mi-a fost puţin teamă, pentru că îl ştiu pe Pantilimon de la naţională şi e foarte bun la penalty-uri".

Autor al unei duble, senegalezul Ousmane N'Doye a afirmat că încă nu se gândeşte la Liga Campionilor: "A fost un meci foarte greu, iar victoria este foarte importantă pentru noi. Nu ne gândim încă la Liga Campionilor, trebuie să mai batem la Urziceni. Nu mi-e frică de Unirea, pentru că jucăm doar fotbal. Putem fi opriţi din cursa către titlu, orice se poate întâmpla".

Liderul campionatului, Dinamo, a învins, duminică, pe FC Timişoara, scor 3-1, într-un meci din etapa a 31-a a Ligii I, şi se menţine pe primul loc, cu 65 de puncte, la două puncte de Unirea Urziceni, care va fi următorul adversar.