MENIU

Marius Niculae a fost suspendat două etape pentru gesturile obscene de la meciul cu Unirea Urziceni

Foto: NewsIn

Atacantul lui Dinamo, Marius Niculae, a fost suspendat pentru două etape de Comisia de Disciplină a FRF, ca urmare a gestului comis la meciul cu Unirea Urziceni, când le-a arătat degetul mijlociu spectatorilor.

Pe lângă suspendare, golgheterul grupării din Ştefan cel Mare a primit şi o amendă în valoare de 7.000 de lei.

Comisia trebuia să judece iniţial cazul săptămâna trecută, însă l-a amânat pentru o zi, pentru că fotbalistul nu ar fi apucat să îşi pregătească apărarea. Şi la al doilea termen s-a luat aceeaşi decizie, dintr-un motiv similar. Astfel, atacantul a putut evolua în partida cu FC Braşov, din etapa a 33-a a Ligii I.

Marius Niculae le-a arătat degetul mijlociu spectatorilor la meciul cu Unirea Urziceni, din etapa a 32-a, în momentul în care a fost înlocuit.

Conform Regulamentului Disciplinar al FRF, în articolul 51 se prevede faptul că "orice persoană care provoacă publicul prin gesturi, cuvinte sau alte mijloace înainte, în timpul sau după terminarea unui meci va fi suspendată de la 1 la 6 jocuri, dacă este jucător sau antrenor, şi de la o lună la 3 luni, dacă este oficial".

Un alt jucător dinamovist, Bruno Simao, eliminat în partida cu Unirea, al cărui caz a fost amânat, a primit tot două etape de suspendare şi o amendă în valoare de 5.000 de lei.

În altă ordine de idei, Comisia de Disciplină i-a mai suspendat pe Cristian Pojar (antrenor secund, Unirea Urziceni), o etapă şi 300 de lei amendă, Daniel Bălaşa (FC Argeş), o etapă şi 700 de lei, Ioan Hora (Gloria Bistriţa), două etape şi 3.000 de lei, şi Ionuţ Rada (CS Otopeni), două etape şi 3.000 de lei.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Unirea Urziceni Marius Niculae