MENIU

Marius Lăcătuş: Ne-am făcut singuri meciul greu, dar e bine că am început cu o victorie

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat,sâmbătă, după succesul cu Astra Ploieşti, scor 3-1, că este mulţumit că a reuşit să debuteze cu o victorie, însă afirmă că în jocul echipei sale sunt încă lacune şi aşteaptă un progres în meciurile următoare.

"Ne-am făcut singuri meciul greu, dar e bine că am început cu o victorie. Importante sunt cele trei puncte, mă bucur că le-am obţinut. Mai avem mult de muncă pentru a ajunge la un nivel mai ridicat şi sper ca echipa mea să aibă aceeaşi atitudine şi în meciurile care urmează. Am avut mai multe momente slabe în jocul de azi, sper ca jocul să crească", a spus Lăcătuş.

Fostul internaţional a comentat şi mesajul fanilor, care i-au transmis că îl vor simpatiza doar dacă va obţine un rezultat bun cu Steaua, în etapa a 15-a. "Indiferent de echipa pe care am pregătit-o, am reuşit să obţin rezultate împotriva Stelei. Rămâne în sufletul meu, dar acum nu este nimic cu trecutul meu. Gândul meu va fi să învingem Steaua la acel meci".

Lăcătuş este satisfăcut de faptul că Liga I va lua o pauză de două săptămâni datorită programului echipei naţionale. "Aveam nevoie de acest timp. Dacă facem o socoteală a jucătorilor accidentaţi din lotul nostru, sunt cam mulţi, aşa sper că putem să-i recuperăm. Avem nevoie de soluţii şi pe bancă", a conchis acesta.

Tehnicianul Astrei, Nicolo Napoli, crede că greşelile elevilor săi, dar şi ale arbitrilor, au dus la victoria gazdelor. "Am ştiut că vom avea o partidă grea, dar echipa mea a făcut câteva cadouri. S-a cunoscut şi diferenţa de valoare dintre jucători. Oricum, noi în partea a doua am avut un penalty neacordat. Voi vedea exact la reluare, dar e greu să te impui când se fluieră aşa împotriva echipelor mici. Arbitrul a fragmentat în permanenţă jocul", a opinat italianul.

Marius Lăcătuş a debutat cu o victorie pe banca tehnică a grupării FC Vaslui, care a trecut, sâmbătă, scor 3-1, pe teren propriu, de Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I.