MENIU

Marius Lăcătuş: După meciul cu Rapid am simţit că se dorea plecarea mea şi am ajuns la concluzia că e mai bine aşa

Foto: NewsIn

Fostul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, a spus că regretă că a plecat prima dată de la echipă şi nu că s-a întors la Steaua. Acesta a mai spus că a simţit după meciul cu Rapid că se dorea plecare lui de la echipă şi a considerat că aşa este cel mai bine în acest moment.

"Îmi pare rău că am plecat prima oară, nu că m-am întors la Steaua. Este o presiune prea mare acum la echipă, cu trei etape înaintea terminării campionatului. Şi eu am vrut să îl chem pe Rusu la echipa mare, dar era plecat cu lotul naţional. El a fost în pregătire cu noi, este de perspectivă, însă nu ştiu dacă este cel mai bun moment ca el să joace la echipa mare. După meciul cu Rapid am simţit că se dorea plecarea mea şi am ajuns la concluzia că e mai bine, pentru mine şi pentru echipă, să mă retrag", a declarat Marius Lăcătuş la Sport.ro.

Marius Lăcătuş a demisionat de la Steaua la două zile după înfrângerea suferită de "roş-albaştri" în derby-ul cu Rapid, scor 1-2, şi cu trei etape înainte de finalul campionatului.

Lăcătuş a pregătit Steaua în două mandate, primul între octombrie 2007 - octombrie 2008, iar cel de-al doilea din decembrie 2008 până în mai 2009. El a preluat funcţia de antrenor al Stelei pe 29 octombrie 2007 şi cu el pe banca tehnică echipa a obţinut locul 2 în campionatul trecut şi s-a calificat în Liga Campionilor. Antrenorul a demisionat prima dată de la Steaua pe 22 octombrie 2008, la o zi după ce Steaua a fost învinsă pe propriul teren de Lyon, scor 5-3, după ce roş-albaştrii conduseseră cu 2-0 şi 3-2, iar patronul echipei l-a criticat dur pe tehnician la finalul meciului.
 

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Marius Lăcătuş