MENIU

Marius Lăcătuş către Becali: Dacă ai bani, nu înseamnă că poţi să calci în picioare pe toată lumea!

Foto: NewsIn

După ce Gigi Becali a anunţat că vrea să schimbe numele Stelei şi să renunţe la palmaresul şi culorile clubului, fosta glorie a "roş-albaştrilor", Marius Lăcătuş, i-a transmis patronului care l-a îndepărtat de două ori de la conducerea tehnică a echipei că faptul că a investit în această echipă nu-l face atotputernic.

"Vom vedea dacă Gigi va face ce a spus, legat de numele Stelei, palmares şi culori. Toată lumea a fost luată prin surprindere. Poate Gigi a zis «Ia să fac eu Steaua 2003, ca să fie Steaua mea!». Nu mi se pare normal ca atunci când ai bani şi dispui de toate facilităţile să poţi să calci în picioare pe toată lumea. Până la urmă toţi suntem oameni şi când Gigi a spus că s-a simţit jignit de ce a făcut Bergodi... la fel suntem şi noi antrenorii. Şi noi avem familii care văd la televizor ce declară patronii", a declarat Lăcătuş, la GSP TV.

La anunţul lui Becali a replicat şi Emerich Ienei, antrenorul cu care Steaua a câştigat, în 1986, Cupa Campionilor Europeni: "Gigi nu poate şterge cu buretele istoria Stelei!".
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Marius Lăcătuş Emeric Ienei