MENIU

Marius Lăcătuş a fost suspendat o etapă şi va sta în tribună la meciul cu FC Braşov

Foto: www.napocanews.ro

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a fost suspendat un joc şi amendat cu 3.200 de lei, miercuri, de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi nu va putea sta pe banca tehnică la meciul cu FC Braşov, din etapa a 19-a a Ligii I.

El a fost sancţionat pentru cuvintele injurioase adresate arbitrului Ovidiu Haţegan la sfârşitul partidei de pe teren propriu cu FC Vaslui, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Tot suspendări de o etapă au primit şi jucătorii Josh Mitchell (Universitatea Craiova) şi Juan Toja (Steaua), care au fost penalizaţi şi cu câte 700 de lei. Mitchell a fost suspendat pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Poli Iaşi, în timp ce Toja a fost eliminat şi el în meciul Steaua-FC Vaslui.

Un alt caz analizat a fost cel al patronului echipei FC Timişoara, Marian Iancu. Acesta a fost sancţionat cu 9 luni suspendare şi 300.000 lei penalitate sportivă, în urma declaraţiilor calomnioase făcute în mass-media la adresa preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu. În plus, Marian Iancu a fost sancţionat cu 10 luni suspendare şi cu 300.000 lei penalitate sportivă, în urma declaraţiilor calomnioase făcute în mass-media la adresa Federaţiei Române de Fotbal şi a preşedintelui FRF Mircea Sandu. Astfel, în total, oficialul timişorenilor a fost suspendat 19 luni şi amendat cu 600.000 de lei.

Tot în urma şedinţei de miercuri, s-a luat act de retragerea din campionatul Ligii a III-a, seria a 3-a, a echipei SC FC Progresul Bucureşti II, în timp ce echipa CS Inter-Gaz Bucureşti a fost exclusă din campionatul Ligii a III-a, seria a 2-a, din cauza a două neprogramări (etapele 17 şi 18).

O altă decizie a fost omologarea jocului UTA - FCM Târgu-Mureş cu scorul de 3-0 în favoarea echipei oaspete, deoarece formaţia gazdă a fost sancţionată cu neprogramarea la jocurile oficiale.