MENIU

Marius Croitoru şi Viorel Frunză au semnat cu Poli Iaşi

Foto: NewsIn

Jucătorii Marius Croitoru şi Viorel Frunză au semnat, luni, câte un contract valabil trei luni cu formaţia Politehnica Iaşi, iar în iarnă vor avea opţiune de prelungire, a declarat preşedintele executiv al clubului, Sorin Boca.

"Marius Croitoru şi Viorel Frunză sunt jucătorii Politehnicii Iaşi. Cei doi au semnat contracte valabile până la sfârşitul acestui tur de campionat. În funcţie de evoluţiile lor, în iarnă vom prelungi contractele. Urmează ca în zilele viitoare să înregistrăm actele, astfel că antrenorul Petre Grigoraş îi va putea folosi în următoarele meciuri", a spus Boca.

Antrenorul Petre Grigoraş a afirmat că din punct de vedere fizic cei doi jucători au făcut progrese, au ajuns la un nivel bun şi îi va folosi în funcţie de modul în care se vor prezenta la următoarele antrenamente.

Viorel Frunză şi Marius Croitoru au venit la Iaşi din postura de jucători liberi de contract. Frunză a evoluat ultima dată la echipa rusă Spartak Nalcik, în timp ce Croitoru şi-a reziliat recent contractul cu Steaua. 

Mai multe articole despre:
Poli Iaşi contract Marius Croitoru