MENIU

Marian Oprişan a salutat victoria lui Traian Băsescu la alegeri

Marian Oprişan recunoaşte că are pistol
Oprişan: Maşina de campanie electorală a PD-L şi a lui Traian Băsescu a fost mult mai bună decât cea a PSD

Marian Oprişan este primul social-democrat care salută victoria lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a afirmat că maşina de campanie electorală a PD-L a fost mai bună decât cea a PSD.

Preşedintele organizaţiei PSD Vrancea, Marian Oprişan, consideră că social-democraţii nu trebuie să întârzie prea mult cu analize asupra pierderii alegerilor.

\"Îl felicit pe domnul Traian Băsescu pentru faptul că a fost ales preşedintele României\", este urarea pe care liderul PSD Vrancea i-a făcut-o preşedintelui Traian Băsescu. \"Maşina de campanie electorală a PD-L şi a lui Traian Băsescu a fost mult mai bună decât maşinade campanie electorală a PSD şi a candidatului Mircea Geoană\", a spus Oprişan într-o conferinţă de presă.

Marian Oprişan l-a avertizat însă pe şeful statului că trebuie să lase la o parte ambiţiile politice pentru ca ţara să iasă din criză. \"Urmează un an extrem de greu\", i-a transmis Oprişan şefului statului. \"\'Cred că asta ar trebui să fie preocuparea principală a preşedintelui Romaniei, a Parlamentului, a partidelor politice şi a tuturor actorilor din viaţa publică româneasc\".