MENIU

Marian Iancu: Suntem la început de drum şi la anul va fi mai bine

Marian Iancu, mulţumit de parcursul european al timişorenilor

Preşedintele timişorenilor, Marian Iancu, a declarat la finalul meciului câştigat de echipa sa la Zagreb, că este mulţumit de parcursul european şi că speră că la anul va fi şi mai bine.

\"Lipsa de constanţă vine din lipsa de experienţă. Suntem la început de drum şi la anul va fi mai bine. Am înţeles că trebuie să fim serioşi orice meci jucăm. Mă bucur că venim cu această victorie acum când se împlinesc 20 de ani de la evenimentele de la Timişoara din 1989. Pentru Timişoara, eu sunt mulţumit. Ţinând cont că veneam de peste mări şi ţări în Europa şi că am avut de înfruntat numai echipe grele, eu sînt mulţumit de parcursul echipei din Europa League. În această seară au fost disciplinaţi tactic, şi-au ascultat antrenorul perfect, au jucat cu pase din prima\", a declarat Marian Iancu la GSP TV.

Totuşi Iancu a avut şi nemulţumiri faţă de arbitrajul de care a avut parte Timişoara în Liga Europa. \"Nu a fost meci în Europa în care să nu fi avut probleme cu arbitrajul. Sper că anul viitor va fi altfel\".

Ioan Ovidiu Sabău a ţinut să-şi felicite elevii pentru atitudinea avută în această seară deşi partida din Croaţia nu mai conta pentru echipa bănăţeană.

\"Îi felicit pe jucători pentru atitudinea din această seară. S-au pregătit foarte bine pentru acest meci şi acest lucru s-a văzut prin rezultatul obţinut. Vreau să scot în evidenţă faptul că deşi nu am avut experienţă, în ultimele jocuri din Europa League am arătat ca o echipă cu iniţiativă şi curaj. Avem nevoie de mai multe jocuri în Europa. A fost cea mai grea grupă din această competiţie pentru că am întâlnit echipe cu o bogată tradiţie la nivel internaţional\", a spus şi Sabău.