MENIU

Marian Iancu: Steaua a fost mai puternică decât ne aşteptam, ne-a cam înghesuit

Foto: NewsIn

Patronul echipei FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat vineri, după jocul cu Steaua, scor 1-0, că este mulţumit de rezultat, dar a admis că bănăţenii nu au evoluat foarte bine, în vreme ce "roş-albaştrii" au pus mari probleme.

"Cele două echipe au fost egale, diferenţa a fost modul de abordare a jocului. Publicul a fost extraordinar şi nu ai cum să nu te autodepăşeşti când ai aceşti suporteri în spate. Steaua şi-a jucat cartea şi cred că s-a autodepăşit. Ei au jucat la victorie, dar Gabi Balint a reuşit să le închidă jocul. Pot spune că am avut şi noroc, dar poate că şi Steaua a avut noroc pentru că pe final am avut două ocazii rarisime. Steaua mi s-a părut mult mai puternică decât ne aşteptam noi, a fost foarte ambiţioasă. Au riscat şi a ieşit un meci în care ne-au cam înghesuit. E bine că a ieşit aşa", a spus Iancu la GSP TV.

Patronul timişorenilor a menţionat că problemele medicale macină echipa în ultima perioadă şi a precizat că şi din această cauză la meciul cu Steaua au fost câţiva jucători care nu au evoluat la capacitate maximă. "Alexa a jucat cam la jumătate din potenţial. Borbely a pierdut în minutul 60 orice contact cu mingea, Karamyan nu a legat două pase bune. Sunt probleme foarte, foarte mari. Parcursul în ambele competiţii lasă urme. Nu aceasta este echipa Timişoarei, cea care zburda pe teren. Din punct de vedere fizic suntem în afara competiţiilor", a afirmat Iancu.

Finanţatorul clubului de pe Bega a vorbit şi despre lupta la titlu, considerând că timişorenii mai rămân în cursă doar dacă vor primi cele 6 puncte înapoi de la TAS. "Nu ştiu dacă mai suntem în lupta pentru titlu, dar asta vom vedea după meciul de duminică dintre Unirea şi Dinamo. Dacă nu vom lua cele 6 puncte alta va fi însă situaţia, pentru că la meciul nostru cu Unirea ei vor veni altfel să joace. Nu că noi nu vom apăra corect şansele, dar Urziceniul va veni pe alţi cai. Sper ca ei să dovedească în meciul cu Dinamo că sunt echipa pe care toată lumea a lăudat-o. Dacă ialomiţenii ar avea publicul nostru, ar fi imbatabili".

FC Timişoara a trecut vineri, pe teren propriu, de Steaua, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de costaricanul Winston Parks. În urma acestui rezultat, FC Timişoara a rămas pe locul 3, cu 61 de puncte, la două puncte de ocupanata locului secund, Unirea Urziceni, care are însă un joc mai puţin disputat. De partea cealaltă, Steaua a rămas în afara locurilor care permit accederea în cupele europene, pe poziţia a 7-a, cu 52 de puncte, dar riscă să piardă şi acest loc dacă FC Vaslui va învinge pe Gloria Buzău.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Marian Iancu ETAPA A 32-A FC Timişoara