MENIU

Marian Iancu: "În meciul cu CFR Cluj am pierdut titlul de campioană"

Foto: NewsIn

Finanţatorul FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, miercuri, că echipa sa a dovedit în meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-2, că nu este pregătită să câştige titlul de campioană a României.

"Jucătorii n-au vrut să înţeleagă că nu putem să câştigăm mereu la limită, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Astăzi am pierdut titlul. Dacă am funcţiona la capacitatea normală, ar fi imposibil să pierdem titlul, dar avem mulţi accidentaţi şi suntem obosiţi, după ce am jucat şi în Cupa României la turaţie maximă", a spus Iancu, la GSP TV.

Finanţatorul grupării bănăţene a menţionat că nu are ce să-i reproşeze antrenorului Gabi Balint după meciul de la Cluj.

Iancu nu a dorit să facă referiri la prestaţia arbitrului slovac Pavel Olsiak: "Mi-e scârbă să mai discut altceva decât fotbal. Toată lumea spune că Dinamo e tare în Comisii, că nu avem nicio şansă. Am arătat că nu suntem pregătiţi să câştigăm campionatul. La nerealizările pe care le avem din nişte poziţii extraordinare şi când câştigăm cu Farul datorită hazardului, nu putem spune că avem şanse la titlu".

FC Timişoara a piedut, miercuri, derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-2, şi rămâne la 6 puncte în spatele lui Dinamo, cu 5 etape înainte de finalul sezonului.