MENIU

Marian Drăgulescu: "Nu sunt o legendă, nu mă comparaţi cu Nadia Comăneci"

Foto: NewsIn

Dublu campion mondial la CM de la Londra, Marian Drăgulescu, a spus, duminică, după finala de la sărituri, că se consideră doar norocos şi că nu poate fi comparat cu fosta mare gimnastă Nadia Comăneci, informează Sport TV.

"Nu sunt o legendă, nu mă comparaţi cu Nadia Comăneci. Sunt doar un tip norocos", a spus Marian Drăgulescu, cu un zâmbet larg, după finala de la sărituri.

Gimnastul român Marian Drăgulescu a cucerit, duminică, a doua sa medalie de aur la CM de la Londra, în timp ce Flavius Koczi a câştigat argint, în finala de la sărituri. Drăgulescu a reuşit sâmbătă să mai cucerească şi titlul mondial la sol.

Performanţa lui Drăgulescu vine după ce în 2008, după Jocurile Olimpice de la Beijing şi-a anunţat retragerea din activitate. Marian Drăgulescu a revenit asupra acestei decizii şi în luna mai a intrat din nou în sala de antrenament din postura de sportiv.

Cu cele două medalii de aur câştigate la Londra, Drăgulescu a ajuns la opt titluri mondiale câştigate, patru la sol şi patru la sărituri.