MENIU

Mara spune că Unirea este un capitol terminat, pentru că patronul are o problemă personală cu el

Foto: blog.mysport.ro

Mijlocaşul Bogdan Mara, aflat în cantonament cu Unirea Urziceni în Spania, a declarat, miercuri, la sfârştiul amicalului cu Elche, că formaţia ialomiţeanã este un capitol încheiat în cariera sa, deoarece patronul are o problemă personală cu el.

"Din păcate, acest capitol este terminat pentru mine. Am sperat că se vor rezolva problemele şi voi rămâne la Unirea. Am creat o echipă frumoasă alături de Dan Petrescu şi de colegi, dar drumul s-a sfârşit. E o problemã personală pe care patronul o are cu mine şi nu înţeleg de ce. Motivul sincer nu reuşesc să îl pricep. Nici Dan Petrescu şi nici MM Stoica, cred că nici colegii nu-l ştiu. Nu cred că am greşit nimănui" a spus Mara.

În altă ordine de idei, căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, s-a declarat dezamăgit de înfrângerea ialomiţenilor în partida cu Elche: "Am jucat împotriva unei echipe accesibile, nu ne vine să credem că am pierdut, pentru că am avut foarte multe ocazii. Am luat trei goluri din faze ciudate. Este un meci pe care trebuie să-l uităm şi să îndreptăm greşelile până la startul returului. E un duş rece pe care nu ni-l doream. A fost un accident, pentru că nu-mi aduc aminte de când sunt eu la Urziceni să fi pierdut la o asemenea diferenţă".

Formaţia Unirea Urziceni a pierdut miercuri în faţa echipei spaniole din liga secundă, CF Elche, scor 1-4, după ce a condus încă din startul partidei disputate pe stadionul Martinez Valero din Elche.