MENIU

Mama tripleţilor din Alba a primit indemnizaţia pentru fiecare copil

Foto: Realitatea TV
Cu tripla alocaţie, femeia a mers la magazin, să cumpere hăinuţe şi jucării.

Femeia care s-a luptat cu statul ca să primească indemnizaţie de creştere pentru tripleţi şi-a văzut visul cu ochii. Femeia şi-a primit banii. Şi asta pentru că ea a învins statul în instanţă, dar şi pentru că noua lege a alocaţiilor, care prevede bani pentru fiecare dintre gemeni sau tripleţi a fost publicată în monitorul oficial.

Ionela Danciu este femeia din judeţul Alba care a avut curaj să ceară respect statului. Adică indemnizaţie pentru fiecare dintre cei trei copii ai săi. După ani de zile de cereri, petiţii şi procese, a mers la bancă să îşi primească banii.

"O zi de bucurie, o zi care încununează munca de doi ani bătută pe drumul Bucureştiului, o zi în care în sfârşit putem spune că s-a făcut ceva în România", a declarat Ionela Danciuc.

Cu tripla alocaţie, femeia a mers la magazin, să cumpere hăinuţe şi jucării.

Ionela Danciu mai are pe rol procesul cu Agenţia pentru Prestaţii Sociale şi Guvernul României, pentru obţinerea retroactivă a triplei-indemnizaţii. Dacă va câştiga, femeia ar urma să primească 35.000 de lei. Pentru calvarul prin care a trecut, femeia mai cere şi daune morale de 300.000 de lei.

 

Mai multe articole despre:
copii mamă instanţă indemnizaţie alocaţie