MENIU

Mama care şi-a violat copilul şi tatăl micuţului au fost arestaţi preventiv

Foto: tehnopol.ro

Mama care și-a violat propriul copil în vârstă de șase ani, cât și tatăl băiatului, care filma scenele, au fost arestați preventiv, marţi, pentru 29 de zile, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Georgiana Costăchescu, în vârstă de 25 de ani, şi Bechit Sedat, de 32 de ani, concubinul femeii, au depus recurs la decizia de arestare preventivă.

Femeia este acuzată de comiterea infracţiunilor de viol şi incest, în timp ce concubinul ei este acuzat de complicitate la infracţiunea de viol.

În rechizitoriul întocmit de procurori se menţionează că "minorul a comunicat cu dificultate în ceea ce priveşte relatarea faptelor săvârşite de către mama sa, întrucât nu putea să spună nimic deoarece îi era ruşine şi îi era frică să nu îl audă tatăl, care era în camera alăturată. Minorul se afla într-o stare depresivă determinată de un dezechilibru emoţional din cauza situaţiei în care se afla".

Sedat Bechir a mai fost condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

Georgiana Costăchescu şi concubinul acesteia au fost reţinuţi după ce femeia s-a prezentat la postul de poliţie din localitatea Cumpăna şi a reclamat că bărbatul cu care trăieşte o obligă să întreţină relaţii sexuale cu copilul lor, în vârstă de numai şase ani.

Poliţiştii au alertat conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care l-au luat în custodie pe minor. Băiatul de şase ani va fi supus unor investigaţii medicale amănunţite, dar va beneficia şi de consultaţia unor psihologi pentru a trece peste această traumă.