MENIU

Mai mulţi profesori au fost batjocoriţi de elevi, în ultimii ani

Foto: gandul.info
Mai mulţi dascăli au fost agresaţi de elevi

În ultimii ani au existat mai multe cazuri de profesori care au fost batjocoriţi de elevi. Unii şcolari nu s-au limitat doar la gesturi şi vorbe ci i-au agresat pe dascăli.

În luna februarie a acestui an, o profesoară din Bistriţa-Năsăud a fost îmbrâncită şi înjurată de un elev de 15 ani, supărat că nu l-a lăsat să asculte muzică la căşti în timpul orei. "Am îndrăznit să îi iau, să îi confisc căştile din urechi şi mi-a adresat cuvinte urâte, bruscându-mă de tablă în momentul în care am vrut să îi iau căştile", a declarat profesoara agresată, Sorina Moişan.

În ianuarie anul curent, mai mulţi elevi din Târgovişte, au confundat şcoala cu barul. Au fumat nestingheriţi în sala de clasă, deşi profesorul se afla la catedră.

Scene cutremurătoare au fost surprinse anul trecut într-o şcoală din localitatea Comarnic din judeţul Prahova. O profesoară de latină a fost agresată de un grup de elevi din clasa a VIII- a. Elevii au îmbrâncit-o şi chiar au lovit-o.

În februarie anul trecut, un caz similar în Olteniţa. O profesoară şi un elev de clasa a X-a s-au bătut într-o sală de curs a liceului Neagoe Basarab. Totul s-a întâmplat în timpul orei, sub privirile întregii clase.
Mai multe articole despre:
elevi profesori bătaie dascăl