MENIU

Mai multe cartiere din Craiova au rămas, luni, fără apă caldă şi căldură din cauza unei avarii

Foto: arkad.ro

După 12 ore în care au tremurat de frig, locuitorii din Craiova au în sfârşit căldură şi apă caldă. Cele aproape 30.000 de familii au primit energie termică, marţi, în jurul orei 5.00. Mai sunt probleme într-un singur cartier, unde oamenii încă fac frigul.

Luni, o avarie la o conductă magistrală a paralizat activitatea din 40 de puncte termice. "E vorba de o spărtură pe conducta magistrală de termoficare de alimentare a circa o treime din apartamentele deservite de reţeaua de termoficare", a declarat Cornel Nitescu, director CET Craiova.

Peste 5.000 de locuitori din localităţile timişene Periam şi Variaş au rămas fără căldură şi apă caldă

Peste 5.000 de oameni au rămas fără gaz şi fără căldură. Mai bine de 48 de ore ei au tremurat în propriile cămine fără ca cineva să le spună ce se întâmplă. Localnicii din localităţile Periam şi Variaş au rămas fără gaz încă de sâmbătă după ce conductele au îngheţat. Oamenii au incercat să se încălzească prin diferite metode. Au pus în priză calorifere electrice, radiatoare şi au scos toate păturile din dulap.

Nici şcoala nu a început pentru cei aproape 500 copii din localitate. În sălile de clasă de la Periam erau luni dimineaţă aproape 0 grade.

După mai mult de 48 de ore de chin şi ger, angajaţii de la gaze au remediat într-un final problema. 

Locuitori oraşului Agnita din judeţul Sibiu, au stat în frig mai bine de patru ore 

Oamenii au rămas fără gaze din cauza unei defecţiuni apărută la o staţie de pompare din zonă. Potrivit E.ON GAZ, Staţia de Predare-Măsurare a gazelor naturale s-a blocat. Nici centralele termice nu au mai putut furniza căldură populaţiei până când defecţiunea nu a fost remediată.

Mai multe articole despre:
căldură apă conductă intervenţie termic