MENIU

Mai multe cadavre de animale au căzut pe şosea dintr-un autovehicul, în Bistriţa-Năsăud

Foto: emaramures.ro

Mai multe cadavre de animale au căzut pe şosea luni dimineaţă, în judeţul Bistriţa-Năsăud, la intersecţia între DN 15 A cu DN 17, după ce s-a desprins o siguranţă de la o maşină care transporta opt tone de încărcătură spre Dej, la Protan.

Încărcătura s-a împrăştiat pe mai mulţi zeci de metri. Şoferul, Marius Frunză, un tânăr din Năvodari, a mai păţit acelaşi lucru şi la Reghin, duminică seara.

El venea de la Iaşi şi s-a trezit că o parte din încărcătură a căzut pe şosea. După ce a adunat cu greu animalele moarte de pe carosabil, s-a odihnit peste noapte şi, la intrarea în localitatea bistriţeană Crainimăt, a avut parte de un incident similar.

Potrivit agentului şef Gabriel Moldovan, de la Postul de Poliţie Şieu Măgheruş, şoferul a fost amendat cu 540 de lei pentru că nu şi-a asigurat încărcătura.

Traficul rutier a fost restricţionat pe un singur sens pe ambele drumuri din cauza cadavrelor de animale împrăştiate pe şosea. Angajaţi de la Secţia Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj au început să cureţe drumurile, însă operaţiunea a durat peste o oră.