MENIU

Maftei: A fost greu să joc împotriva Rapidului, dar mi-am făcut datoria

Foto: NewsIn

Fundaşul Vasile Maftei a declarat că i-a fost greu să evolueze împotriva Rapidului în meciul din etapa a 2-a a Ligii I, dar a subliniat că victoria Unirii Urziceni îl bucură şi că şi-a făcut datoria faţă de noua sa echipă.

"Mă bucur pentru cele trei puncte. A fost un meci frumos, noi am jucat bine, Rapid la fel. Eu mi-am făcut datoria pentru Unirea. După 10 ani petrecuţi în Giuleşti, a fost foarte greu să joc împotriva lor la două săptămâni după ce am plecat de la echipa care m-a lansat în fotbal", a spus Maftei, la GSP TV, adăugând că la finalul partidei de sâmbătă a făcut schimb de tricouri cu fostul său coleg din defensiva Rapidului, Marius Constantin.

Vasile Maftei s-a transferat în această vară de la Rapid la Unirea Urziceni. Fost căpitan al formaţiei giuleştene, Maftei s-a aflat la primul joc împotriva fostei sale echipe. Deşi de această dată a fost adversar al Rapidului, Maftei a fost aplaudat de fanii "alb-vişiniilor".

Unirea Urziceni s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa Rapidului, într-o partidă din etapa a 2-a a Ligii I şi a obţinut primele puncte în sezonul 2009/2010.