MENIU

Madonna, regina relaţiilor controversate

Foto: Realitatea TV

Spune că întotdeauna s-a gândit la pierderea virginităţii ca la o mişcare strategică pentru cariera sa şi crede că toată lumea ar trebui să se căsătorească măcar o dată în viaţă, ca să afle pe propria-i piele ce prostie e căsnicia.

La fel ca şi spusele ei, relaţiile amoroase ale Madonnei au fost spectaculoase, suprinzătoare, pe alocuri şocante. Dennis Rodman, Warren Beatty, Vanilla Ice, Michael Jackson - aceasta e doar o listă scurtă a bărbaţilor care au fost sau despre care s-a speculat că ar fi fost seduşi de regină.

1985 - Sean Penn. S-au căsătorit la scurtă vreme după ce s-au cunoscut, iar relaţia a fost ca un vulcan. 20 de ani după acel moment, Penn încă mai spunea că a fost un mariaj de coşmar. Că nu-şi aminteşte să fi avut măcar o singură conversaţie normală în cei patru ani ai lor de căsnicie. Au avut, însă, apariţii memorabile împreună.

Alt început de deceniu, alt bărbat: fermecătorul, seducătorul, fustangiul Hollywood-ului: Warren Beatty. Madonna l-a întâlnit la filmările "Dick Tracy". N-a durat mult. Dar pare să fi fost memorabil. Warren Beatty declara: "Madonna este o fiinţă de necuprins. Are o energie inepuizabilă, la fel îi este şi generozitatea, aşa e spiritul ei".

Au mai fost relaţii, cum ar fi cea cu fotomodelul Tony Ward, care a şi apărut în videoclipul piesei "Justify My Love". Însă unul dintre cele mai spectaculoase momente rămâne seara Oscarurilor, anul 1991. Michael Jackson şi Madonna - regele şi regina pop, împreună la premiile Academiei Americane de Film. Nimeni n-a confirmat niciodată vreo idilă, dar apariţia a făcut istorie în showbiz.

A mai fost un jucător de baseball - Jose Canseco, a mai fost Vanilla Ice, cu care a fost vreo opt luni şi care a pozat pentru controversata ei carte "Sex". Vanilla Ice spunea, după despărţire: Madonna are un corp senzaţional pentru vârsta ei. Şi despre relaţia Madonnei cu Dennis Rodman, superstarul NBA de la mijlocul anilor '90, s-a scris şi s-a vorbit mult la vremea cu pricina.

Apoi, Madonna a devenit mamă. Carlos Leon, trainerul ei personal, este tatăl primului copil al artistei - Lourdes. În 1999, Madonna l-a întâlnit pe Guy Ritchie. Le-ar fi făcut cunoştinţă Sting. S-au căsătorit, au făcut un copil şi au adoptat alţi doi. Au divorţat în octombrie anul trecut. Madonna spunea atunci: "Mă întristează viaţa mea personală".