MENIU

M. Geoană: Prin ordonanţa care repolitizează instituţiile deconcentrate, suntem mai sinceri

Foto: NewsIn

"Sunt convins că PD-L a avut tot timpul să se consulte cu preşedintele pe ordonanţa deconcentratelor", crede preşedintele PSD, Mircea Geoană. Într-un interviu acordat ziarului "Gândul", Geoană spune că este de acord cu ideea ordonanţei.

"Cei de la PD-L au avut tot timpul să se consulte cu preşedintele cu privire la această ordonanţă şi sunt convins că au făcut-o. Eu n-am avut încă o conversaţie cu domnul Boc pe acest subiect, poate marţi dimineaţă, când avem o şedinţă de Coaliţie", a declarat liderul social-democrat.

Potrivit lui Geoană, PSD susţine în principiu ordonanţa respectivă. "Prin această ordonanţă, cred că noi suntem mai sinceri, problema este să stabilim şi să respectăm palierul până unde se fac numiri politice. Nu e obligatoriu să fie numai oameni de partid, poate fi doar o recomandare sau un filtru politic, capacitatea managerială şi competenţa profesională trebuie să rămână principalul criteriu", mai spune preşedintele PSD.

 

Citeşte mai mult   Geoană jubilează după ce Boc a fost urecheat de Băsescu: "Sunt convins că PD-L a avut tot timpul să se consulte cu preşedintele pe ordonanţa deconcentratelor"