MENIU

Lupescu spune că meciul cu Franţa este "dătător de speranţă pentru nou-veniţii la naţională"

Foto: NewsIn

Deşi România a ratat orice şansă de calificare la CM 2010 în urma remizei cu Franţa, 1-1 la Paris, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, vede jumătatea plină a paharului. Rezultatul este promiţător şi benefic pentru moralul jucătorilor nou-veniţi la echipa naţională.

"Un rezultat promiţător şi dătător de speranţă pentru jucătorii nou-veniţi la echipa naţională. Să joci pe un astfel de stadion şi în faţa a milioane de telespectatori nu e uşor deloc. Au avut momente chiar foarte bune şi sper să prindă încredere pentru viitor", a spus Lupescu, la Sport.ro

Oficialul FRF consideră că mijlocaşul echipei Hertha Berlin, Maximilian Nicu, poate mai mult decât a arătat la Paris. "Per ansamblu mi-a plăcut echipa, cei care au intrat în teren au fost concentraţi. Au fost unii jucători care au început mai prost, iar dacă la nivelul ăsta joci cu 2-3 jucători sub nivelul maxim este foarte greu".

Echipa naţionala a României a terminat, sâmbătă, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Franţa, pentru a treia oară în ultimul an, însă mai are şanse infime de calificare la CM 2010, cu trei jocuri înainte de finalul campaniei.
Mai multe articole despre:
România Franţa naţionala Ionuţ Lupescu FRF CM 2010