MENIU

Luna mai deschide sezonul concertelor la Bucureşti

Foto: Realitatea TV

O trupă care umple stadioane, un festival de jazz şi muzică clasică de notorietate, dar şi artişti din zona underground. Toate vor face Bucureştiul să vibreze luna aceasta. Mai deschide sezonul muzicii bune şi a concertelor în aer liber. Pop, jazz, blues, clasică, mai de nişă, de toate pentru fanii acestor genuri şi pentru cei care au rezerve de bani pentru bilete.

Fără îndoială, cel mai aşteptat eveniment este cel de la mijlocul lunii, când Depeche Mode va cânta, pentru a doua oară, publicului din România. Parcul Izvor este al cincea locaţie de concert din cadrul turneului "Tour of the Universe", pe care trupa britanică îl va lansa săptămâna viitoare.

Dacă nu veţi fi printre cei aproape 50 de mii de oameni aşteptaţi pe 16 mai la showul din parcul Izvor, în aceeaşi seară puteţi mergeţi tot .. în parc. Marius Mihalache, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Mihai Mărgineanu concertează la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul Naţional.

Până atunci însă, veterana Phoenix va urca pe scena aceluiaşi Amfiteatru pe 7 mai pentru un concert la care invitatul special este mai vechiul Moni Bordeianu. În aceeaşi zi începe o nouă ediţie EuropaFest.

Până pe 13 mai, cunoscătorii vor putea asculta live 300 de trupe şi artişti din 40 de ţări! Alternativa vine în aceeaşi zi, tot pentru ascultătorii de nişă, pentru că începe o nouă ediţie de UnderlondonFest la Bucureşti. Muzica britanică va fi ca la ea acasă în cluburi, aşa că nu vă sfiiţi să-i ascultaţi pe Haunts sau A-lix.

Câteva zile mai târziu, mai exact pe 11 mai, Alexandru Andrieş va fi "Singur cu chitara lui" într-un concert de excepţie, aşa cum ne-a obişnuit artistul. Spectacolul va avea loc la Cinematograful Patria din Bucureşti. Nu rataţi nici concertele din plină vară. Iunie vine cu Placebo, Sinead O'Connor şi Patricia Kaas, iulie cu o nouă ediţie BestFest, iar august cu mult-aşteptatul show al Madonnei la Bucureşti.