MENIU

Lucian Mândruță, declarații șocante la peste 10 de ani după ce și-ar fi înșelat nevasta: În poveste sunt implicate mai multe persoane

Lucian Mândruță/ Facebook

În urmă cu mai bine de 10 ani, căsnicia jurnalistului Lucian Mândruță a fost la un pas să se destrame, după ce a fost prins de paparazzi alături de amantă. Soția lui, Ioana Mândruță, l-a iertat, însă, a precizat la vremea aceea că a suferit o traumă mare. In prezent, fostul prezentator de știri spune despre episodul din trecut că ar fi fost implicate mai multe persoane. 

Lucian Mândruță este căsătorit cu Ioana Mândruță, un cunoscut medic neurolog, de mai bine de 20 de ani. Acum un deceniu, prezentatorul TV era surprins în timp ce-și săruta amanta, pe numele său Mihaela. Ambii erau căsătoriți la acea vreme. La momentul respectiv, acesta a mărturisit greșeala înainte să apară imaginile cu el și amanta.

Ce s-a ales de Irina Tănase la doi ani după despărțirea de Liviu Dragnea? Tânăra a ales să-și refacă viața

Fostul prezentator de știri a fost iertat și a reușit să își salveze familia. La vremea aceea, amanta a fost la un pas de a fi părăsită de soț, care a aflat din presă de infidelitate. De atunci, nu s-a mai auzit nimic de ea.

În urma scandalului, Lucian Mândruță a fost dat afară de la postul de televiziune la care lucra, însă astăzi spune că decizia aceea nu l-a afectat prea tare.

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie. Astrele îți dezvăluie detaliile care îl dau de gol

În prezent, Lucian Mândruță este în continuare cu femeia despre care spune că o va iubi toată viața.