MENIU

Luca Toni promite un număr de striptease dacă ia Liga Campionilor

Foto: www.tagesspiegel.de

Admiratoarele atacantului italian Luca Toni pot începe de pe acum să se roage ca Bayern Munchen să câştige Liga Campionilor. Asta dacă vor să aibă parte de un număr de striptease din partea fostului coleg al lui Mutu de la Fiorentina.

Toni a afirmat că dacă Bayern va reuşi să câştige trofeul Ligii Campionilor, ar fi atât de bucuros încât nu ar ezita să umble dezbrăcat prin Munchen. "Dacă aducem cupa la Munchen, promit că voi alerga gol prin Marienplatz", a spus Toni, pentru Sport Bild.

Pentru internaţionalul italian, bucuria de a câştiga Liga Campionilor ar fi cu atât mai mare cu cât finala competiţiei se va juca în acest an în ţara sa natală, la Roma. Iar Luca Toni este convins că Bayern Munchen dispune de potenţialul necesar pentru a câştiga cel mai râvnit trofeu european la nivel de cluburi, însă rămâne cu picioarele pe pământ. "În fiecare zi mă antrenez cu gândul la câştigarea Ligii Campionilor şi cred că Bayern are potenţialul să realizeze această performanţă. Chiar dacă încă mai sunt în competiţie echipe mai mari decât noi", a spus atacantul campioanei Germaniei.

În sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Bayern Munchen va juca, pe 8 aprilie, cu FC Barcelona, manşa secundă a confruntării fiind programată pe 14 aprilie, în Germania.