MENIU

Lovin: "Le mulţumesc foarte mult suporterilor care m-au susţinut în toţi aceşti ani, dar şi acelora care m-au contestat"

Foto: NewsIn

Steaua a oficializat joi transferul lui Lovin la TSV 1860 Munchen, grupare din liga a doua germană. Jucătorul s-a înţeles cu reprezentanţii clubului bavarez pentru un contract valabil pe trei ani. Mijlocaşul băcăuan, unul dintre cei mai contestaţi (de către fani) jucători stelişti din ultima perioadă şi-a luat adio de la suporteri printr-un mesaj postat pe site-ul oficial al roş-albaştrilor.

"Le mulţumesc foarte mult suporterilor care m-au susţinut în toţi aceşti ani, dar, în acelaşi timp, le mulţumesc şi acelora care m-au contestat, pentru că m-au ajutat la întărirea caracterului şi a personalităţii mele ca fotbalist. Le mulţumesc mult coechipierilor pentru că m-au ajutat să obţin performanţe la care nu aş fi visat vreodată. Le doresc, în primul rând, să intre în grupele Europa League şi, în special, le doresc lui Onicaş şi Bicfalvi să devină jucători importanţi", a declarat Lovin, pentru www.steauafc.com.

Lovin a semnat cu Steaua în urmă cu aproape cinci ani şi a debutat, cu gol, pe 19 septembrie 2004, într-o partidă Steaua - Farul Constanta, scor  3-1. Mijlocasul băcăuan a reuşit să cucerească două titluri de campion (2005 şi 2006), o SuperCupă a României (2006). În plus, a stâns 46 de partide în cupele europene şi 153 de meciuri şi 4 goluri în prima divizie românească.

TSV 1860 Munchen a plătit pentru transferul lui Lovin suma de 500.000 de euro, bani care vor ajunge însă la FCM Bacău, potrivit unei clauze care exista în contractul jucătorului.
Mai multe articole despre:
transfer Lovin