MENIU

Logitech a lansat în România mausul laser fără fir MX1100

Foto: Logitech

Logitech lansează în România a mausul MX1100. Noul maus comercializat în varianta desktop, cu USB inclus, permite utilizatorilor să-l reîncarce în timp ce lucrează. O încărcare de 15 minute ajunge pentru o zi întreagă de lucru. O încărcare de 7 ore oferă o autonomie de şase săptămâni.

Când este comercializat separat, mausul MX1100 oferă o autonomie de nouă luni, folosind două baterii AA.

Rotiţa de scroll MicroGear Precision a mausului dispune de două moduri de scroll, incluzând modul hyper-fast pentru navigarea fără efort prin documente lungi şi pagini de Internet. MX1100 dispune de opt butoane setabile iar butonul ascuns, manevrabil cu degetul mare, face tranziţia uşoară între aplicaţii. Mausul dispune de valori dpi ajustabile (până la 1,600 dpi), ce pot fi de folos la editarea unei imagini la nivel de pixeli sau la rapiditatea cursorului prin document.

Tehnologia wireless Logitech schimbă date între receiver şi maus la o viteză de 300 de ori mai mare faţă de tehnologiile wireless de 27 MHz convenţionale pentru mauşii fără fir şi de 800 mai mare spre deosebire de tehnologiile wireless de 27 MHz convenţionale pentru tastaturi fără fir. În plus, tehnologia avansată wireless de 2,4 MHz oferă o encripţie de 128 biţi AES pentru securitate avansată.

MX1100 este disponibil la un preţ recomandat de 320 Lei.

Mai multe articole despre:
laser Logitech mouse