MENIU

Locuitorii unui bloc din sectorul 5 au rămas fără gaze

Foto: RTV

Dorinţa de a plăti atât cât consumă i-a lăsat pe locuitorii unui bloc din sectorul 5 al Capitalei fără gaze. Oamenii şi-au montat în apartamente contoare individuale, însă firma la care au apelat pentru instalare nu a făcut lucrarea aşa cum trebuie. Drept urmare gazele au fost oprite în tot blocul.

La recepţia lucrării, care a avut loc miercuri, reprezentanţii Distrigaz au găsit mai multe nereguli în executarea instalaţiei. Astfel, alimentarea cu gaze a întregului bloc a fost oprită până când firma care a făcut instalaţia va remedia problemele. Decizia i-a nemulţumit pe locatari.

Administratorul blocului spune însă că a procedat corect, iar gazele au fost oprite din vina oamenilor şi nu a problemelor tehnice.

În tot acest timp, aproape 120 de apartamente rămân cu gazele oprite. Reprezentanţii firmei care a montat contoarele recunosc că s-a greşit şi promit că vor reface instalaţia.

"Avem capacitatea de a rezolva situaţia asta în maximum 3 zile. Ceea ce înseamnă că în a 3-a zi putem anunţa distrigazul pentru a veni la recepţionarea lucrării", a declarat Eugen Cotuna, reprezentant firmă instalaţii.

Asociaţiile de propietari care vor să instaleze astel de contoare trebuie să-şi aleagă cu grijă firma care va realiza lucrarea.
Mai multe articole despre:
Bucureşti gaze firmă recepţie bloc